Facebook – Instagram

5 days ago

OleStol.dk

Lækker chaiselounge sofa fås i blåt eller gråt stof og kan leveres med chaiselounge th. eller tv.

Under disse coronatider tilbyder vi også fri levering på Sydsjælland og Lolland-Falster. Øvrige områder giver vi gerne et rimeligt tilbud.

Pris: 7.999,- inkl. levering

I butikken tilstræber vi hele tiden at holde en god hygiejne, giver adgang til håndvask og håndsprit. Med opfordring til at vi respekterer hinanden og holder afstand.
Vi har indskrænket vores åbningstider: mandag - fredag 10.30 - 17.00 og lørdag 10.00 - 14.00
Ellers efter aftale.
Ring. 8135 1222
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

OleStol.dk

På opfordring fra den gode ildsjæl Thorkil Bang (Vi Passer På Præstø), vil vi ligge opslag ud med gode tilbud som vi også tilbyder at levere gratis i lokalområdet, (vi tilbyder i forvejen gratis levering og montering i "4720"området af alle varer.
Denne kontorstol har vi nogle stykker på lager af... Til mange af dem som er sendt hjem til en interimistisk hjemmearbejdsplads eller bare til dem som mangler en god kontorstol til en rimelig pris.....
Den tilbyder vi til:
kr. 795,- (vejl. 1.160,-)
incl. Samling og levering. 😉

Kontorstolen er en virkelig behagelig stol med en åndbar og fleksibel ryg i net. Derudover er kontorstolen højdejusterbar. Med stolen følger armlæn til ekstra komfort.
... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

OleStol.dk

For Kunde sælger vi denne Kvalitets Sofa/Daybed fra Tyske kvalitets møbelproducent COR Arm/ryglæn kan forskydes sådan at der er en stor flade som liggeplads. Sofaen er meget velholdt, med sandfarvet semianilin læder.
Pris kr. 9.000,- (Nypris over kr. 50.000,-)
Sofaen kan først ses i butikken fra ca. uge 19
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

OleStol.dk
View on Facebook

1 week ago

OleStol.dk
View on Facebook